بهترین سیستم‌ های مدیریت محتوا برای سایت فروشگاهی

بهترین سیستم‌ های مدیریت محتوا برای سایت فروشگاهی

در دنیای امروز، ایجاد یک فروشگاه آنلاین برای موفقیت هر کسب‌وکاری امری ضروری است. با تنوع گسترده سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) موجود در بازار، انتخاب پلتفرم مناسب می‌تواند گیج‌کننده باشد....

وحیده امینی

نوسته شده در اردیبهشت ۹, ۱۴۰۳

اشتراک گذاری:

بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS)

در دنیای امروز، ایجاد یک فروشگاه آنلاین برای موفقیت هر کسب‌وکاری امری ضروری است. با تنوع گسترده سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) موجود در بازار، انتخاب پلتفرم مناسب می‌تواند گیج‌کننده باشد. در این مقاله بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا برای سایت‌های فروشگاهی را به شما معرفی می‌کنیم و به مقایسه مزایا و معایب هر یک می‌پردازیم. همچنین با نکات کلیدی برای انتخاب پلتفرم مناسب برای کسب‌وکارتان آشنا خواهید شد.

بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS)

سیستم مدیریت محتوا یا همان CMS مخفف کلمه Content Management System است و این سیستم نرم افزاری کمک می‌کند تا هر کسب و کار اینترنتی بتواند با استفاده از آن، محتوای سایت خود را به خوبی مدیریت کند. بنابراین هر سایت اینترنتی به یک سیستم مدیریت محتوا دارد.

انتخاب CMS کمک می‌کند تا با آن بتوانید به محیط برنامه نویسی محتوای سایت وارد شوید و یک سیستم فروشگاهی کاربردی طراحی کنید. طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS) به شما کمک می‌کند تا ظاهر و چیدمان وب سایت فروشگاهی خود را طراحی کرده یا تغییر دهید.

در این زمینه بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS) دارای بخش‌های پایه‌ای برای اضافه کردن مطالب، ایجاد پیوندها، ثبت نظرات، دسته بندی مطالب، ارسال مطالب (متنی، تصویری، صوتی و چندرسانه‌ای) هستند و آنها را در اختیار صاحبان سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی قرار می‌دهند.

انواع سیستم مدیریت محتوا

مقایسه بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS)

برای مقایسه سیستم های مدیریت محتوا به بررسی بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS) و امکانات هرکدام پرداخته‌ایم که باهم مروری بر آنها خواهیم داشت. به‌نظرتان کدام‌ cms مناسب سایت فروشگاهی شماست؟

۱. سیستم مدیریت محتوا وردپرس

این روزها در میان بهترین سیستم های مدیریت محتوا، وردپرس (WordPress) سهم بزرگی از بازار وب را در اختیار خود دارد و توانسته از رقبای خود جلوتر حرکت کند. این سیستم مدیریت محتوایی در ابتدا برای وبلاگ‌ نویسی طراحی شده بود که این روزها با گسترش آن، قابلیت‌های بسیار زیادی هم به آن افزوده شد.

این قابلیت‌ها در وردپرس موجب محبوبیت روز افزون و انتخاب CMS ورودپرس توسط بسیاری از کسب و کارها شد. در حال حاضر وردپرس یکی از محبوب‌ترین انواع سیستم مدیریت محتوا در جهان به شمار می‌رود.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که امروزه بیش از ۳۲٪ از وب سایت‌ های فروشگاهی وردپرسی هستند و حتی سایت‌های بزرگی مانند وال استریت ژورنال، نیویورک تایمز و CNN از وردپرس به عنوان بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS) استفاده می‌کنند.

از مهم‌ترین مزایای وردپرس می‌توان به اپن سورس بودن، پنل مدیریت کاربر پسند و منطبق بودن با قوانین سئو اشاره کرد. علاوه بر آن، این سیستم مدیریتی دارای تعداد زیادی قالب و افزونه رایگان است که به شما کمک می‌کند تا موارد متعددی را به وب سایت فروشگاهی خود اضافه کنید.

از دیگر مزیت‌های وردپرس که آن را در مقایسه سیستم های مدیریت محتوا در صدر قرار داده است، امکان راه اندازی انواع مختلفی از وب سایت‌ها مانند وبلاگی، فروشگاهی، شرکتی، خبری و غیره است. به همین دلیل هم شما می‌توانید در صورت داشتن هر گونه وب سایت فروشگاهی یا غیر فروشگاهی از وردپرس برای مدیریت بهتر محتوا کمک بگیرید.

دیگر ویژگی‌های وردپرس عبارتند از:

  • رایگان و اپن سورس بودن
  • سهولت در انتشار و ویرایش محتوا
  • ویرایشگر قدرتمند برای مدیریت محتوا
  • قابلیت توسعه راحت به کمک افزونه و تم‌ها
  • دارا بودن انجمن‌های قوی و فعال
مدیریت محتوا در وردپرس

۲. سیستم مدیریت محتوا ووکامرس

یکی دیگر از گزینه‌هایی که برای طراحی سایت فروشگاهی پیش روی صاحبان کسب و کارها قرار دارد، ووکامرس (WooCommerce) است. ووکامرس درواقع یک افزونه فروشگاه‌ ساز رایگان است که تحت سیستم مدیریت محتوای وردپرس در دسترس است. این سیستم دارای محیط کاربری ساده و طراحی جذابی است که همین ویژگی آن موجب محبوبیت زیادش در بین کاربران شده است.

در مقایسه سیستم های مدیریت محتوا، این پلاگین دارای قابلیت‌های متعددی در راه اندازی و مدیریت یک فروشگاه اینترنتی است و این موضوع موجب شده تا وب سایت شما یک مدیریت کاربردی آنلاین داشته باشد.

در ووکامرس قالب‌هایی بر اساس نوع فروشگاه اینترنتی وجود دارد و دسته‌ها، برچسب‌ها، ذخیره سازی، فیلتر محصولات و امکان امتیازدهی به محصولات، سایر امکاناتی است که به شما برای وب سایت فروشگاهی می‌دهد.

سیستم مدیریت محتوای سایت

اگر شما حتی یک فرد مبتدی در حوزه طراحی سایت فروشگاهی باشید و بخواهید کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید، ووکامرس بدون نیاز به کد نویسی، به شما کمک خواهد کرد تا یک فروشگاه اینترنتی برای خود راه اندازی کرده و آن را ارتقا دهید.

پیشنهاد مقاله: ساخت فروشگاه اینترنتی با ووکامرس (WooCommerce) چه مزایایی دارد؟

۳. سیستم مدیریت محتوا جوملا

جوملا (Joomla) هم یکی دیگر از بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS) است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار داده می‌شود. این سیستم دارای قالب‌ها و افزونه‌های متنوعی است و نسخه اول آن در سال ۲۰۰۵ منتشر شده است. انتخاب CMS جوملا در واقع برای طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوا، می‌تواند امکانات مختلفی را در اختیار شما قرار دهد و به راحتی شما با چند کلیک آن را نصب خواهید کرد.

البته در مقام مقایسه سیستم های مدیریت محتوا، جوملا توصیه خوبی برای افراد مبتدی نخواهد بود؛ بلکه بستری ایده آل برای فروشندگان و طراحان سایت با تجربه است.

این سامانه بسیار انعطاف پذیر بوده و گزینه‌های متعددی را در اختیار شما قرار می‌دهد. این سیستم برای افرادی که به کد نویسی مسلط هستند بسیار مناسب است و از فروم‌ها و سایت‌های متعددی هم پشتیبانی می‌کند. برای طراحی سایت فروشگاهی و استفاده از افزونه‌های متنوع، می‌توان روی جوملا حساب باز کرد.

سایر ویژگی‌های این سیستم عبارتند از:

  • پشتیبانی عالی برای انواع پست سفارشی
  • مدیریت پیشرفته کاربر
  • پشتیبانی از چند زبانه بودن سایت
  • پشتیبانی از استفاده از الگوهای منحصر به فرد برای هر نوع صفحه
بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS)

۴. سیستم مدیریت محتوا دروپال

یکی دیگر از بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS) سیستم، دروپال (DRUPAL) است که توسط شرکت هایی چون New York Observer، Popular Science، MIT, Sony Music و Fast Company مورد استفاده قرار گرفته است. مهم‌ترین ویژگی دروپال منعطف و کاربرپسند بودن آن است که امکان مدیریت محتوای سایت فروشگاهی را راحت‌تر کرده است.

انتخاب CMS دروپال در مقایسه با سایر سیستم های مدیریت محتوا نشان می‌دهد که این سیستم دارای بیش از ۶۰۰۰ افزونه برای سایت‌ها است که همین موضوع، قابلیت مدیریت محتوا را بهبود می‌بخشد.

در این سیستم شما نیازی به کدنویسی برای هیچ کدام از قسمت‌های سایت فروشگاهی خود ندارید و به همین دلیل هم گزینه مناسبی برای افراد مبتدی در حوزه طراحی سایت فروشگاهی است.

سایر ویژگی‌های سیستم مدیریت محتوای دروپال عبارتند از:

  • سیستم مدیریت پست سفارشی
  • تنظیمات مجوز کاربران
  • پشتیبانی از چند زبان بودن سایت
  • سیستم طبقه‌بندی دقیق
  • امنیت بالا
بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS)

۵. سیستم مدیریت محتوا مجنتو

مجنتو (Magento Community Edition) یکی از انواع سیستم مدیریت محتوا است که دارای امکانات بسیار زیادی است؛ مجنتو در مقایسه سیستم های مدیریت محتوا، انواع دیگر پلتفرم‌های متن باز این امکانات را در اختیار ندارند.

به عنوان مثال در مجنتو شما می‌توانید چندین فروشگاه و به زبان‌های مختلف را حتی با واحدهای پولی متفاوت مدیریت کنید. در واقع مجنتو از بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS) است که در سیستم‌های تجارت الکترونیک بزرگی مانند سامسونگ و نایکی برای فروش محصولات به‌کار گرفته می‌شود.

سیستم مدیریت محتوای مجنتو با استفاده از فریمورک‌های mysql و zend راه‌اندازی شده است و در قسمت پشتیبانی همواره به روز رسانی‌های قوی وجود داشته است و به همین دلیل کاربران زیادی از آن استفاده می‌کنند. بهتر است در صورت استفاده از این سیستم از ورژن‌های جدیدتر آن استفاده کنید زیرا مجنتو دیگر از ورژن‌های قدیمی خود پشتیبانی نمی‌کند.

سایر ویژگی‌های مجنتو عبارتند از:

CMS

۶. سیستم مدیریت محتوا بلاگر

بلاگر (Blogger) هم یکی دیگر از بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS) است که شما با استفاده از آن می‌توانید به ساخت وبلاگ بپردازید. استفاده از این سیستم به دانش زیادی نیاز ندارد و کار با آن هم بسیار راحت است. این سیستم توسط گوگل توسعه پیدا کرده است زیرا با موتورهای جستجو و سئوی گوگل همخوانی بسیار بالایی دارد و بسیار باکیفیت است.

البته باید دقت داشته باشید که بلاگر بیشتر در حوزه وبلاگ برای شما مناسب است و نوع دیگر فروشگاه را پشتیبانی نمی‌کند. بنابراین برای آن دسته از سایت‌های فروشگاهی که به دنبال تولید محتوا و فروش آن هستند مناسب خواهد بود. بلاگر همچنین انعطاف کمی دارد و به همین دلیل هم استقبال کمتری از آن در میان بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS) شده است.

سایر ویژگی‌های این سیستم:

  • راه اندازی بسیار ساده
  • دامنه و هاست رایگان
  • قابلیت ادغام با دیگر ابزارهای گوگل مثل گوگل آنالیتیکس
سیستم مدیریت محتوای سایت

سخن آخر

در این مطلب به صورت مفصل به بررسی و مقایسه بهترین سیستم های مدیریت محتوا پرداختیم. هر کدام از سیستم‌های معرفی شده، دارای قابلیت‌های متعدد و جذابی برای فروشگاه اینترنتی می‌باشند. پس انتخاب بهترین سیستم مدیریت محتوا، با توجه به دانش برنامه نویسی شما و نیازهای کسب و کارتان صورت می‌گیرد.

سوالات متداول بهترین سیستم مدیریت محتوا

سیستم مدیریت محتوا چیست؟

سیستم مدیریت محتوا یا همان (CMS) مخفف کلمه Content Management System است و این سیستم نرم افزاری کمک می‌کند تا هر کسب و کار اینترنتی بتواند با استفاده از آن، محتوای سایت خود را به خوبی مدیریت کند.

چگونه بهترین سیستم مدیریت محتوا را انتخاب کنیم؟

انتخاب شما هر کدام از سیستم‌های مدیریت محتوا که باشد، باید درنظر داشته باشید که استفاده از آن آسان، کم‌هزینه، متناسب با نیازهای کسب و کارتان و همین‌طور دارای قابلیت خروجی گرفتن از داده‌های سایت باشد.

محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا کدام است؟

امروزه در میان صاحبان کسب و کارهای فروشگاه‌های اینترنتی، سیستم‌های وردپرس، جوملا و دروپال محبوب‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا هستند.

وحیده امینی

نوسته شده در اردیبهشت ۹, ۱۴۰۳

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

در این مطلب بخوانید:

Table of Contents

آخرین مطالب