دراپ شیپینگ در ایران چگونه است؟

دراپ شیپینگ در ایران چگونه است؟

روش‌های کسب درآمد از فضای آنلاین بسیار زیاد و متنوع هستند. دراپ شیپینگ را می‌توان یکی از روش‌هایی دانست که نه تنها هنوز هم کارایی دارد، بلکه اگر درست اجرا...

سهیلا سلحشور

نوسته شده در مهر ۱۷, ۱۴۰۲

اشتراک گذاری:

دراپ شیپینگ در ایران

روش‌های کسب درآمد از فضای آنلاین بسیار زیاد و متنوع هستند. دراپ شیپینگ را می‌توان یکی از روش‌هایی دانست که نه تنها هنوز هم کارایی دارد، بلکه اگر درست اجرا شود، می‌توان از این روش به درآمد بسیار خوبی رسید. یادگیری استفاده از دراپ شیپینگ مثل هر سرمایه‌گذاری دیگری چالش‌ها و ریسک‌های خاص خود را دارد؛ با این وجود می‌تواند شما را وارد دنیای جذاب کارآفرینی کند. در این تجارت شما قرار است یک واسطه بین مشتری و فروشنده باشید. پس بدون سرمایه‌گذاری زیادی می‌توانید هزاران قلم کالا را به افراد مختلف بفروشید و کسب کسب درآمد بالا از اینستاگرام داشته باشید.

اگر در مورد راه‌اندازی این شغل جدی هستید و برای آن طرح و برنامه دارید، باید بدانید دراپ شیپینگ چیست، چه مزایایی دارد و چطور دراپ شیپینگ را شروع کنید.

دراپ شیپینگ چیست؟

دراپ شیپینگ (Drop shipping) یک مدل کسب‌وکار است که در آن فروشندگان بدون ذخیره کردن کالا، آنها را به مشتری می‌فروشند.

برای مثال فرض کنید پیج اینستاگرامی راه‌اندازی کرده‌اید که مختص فروش گوشی است اما خود شما حتی صاحب یک عدد گوشی نیستید. به عبارتی صاحب هیچ فروشگاه فیزیکی یا انبار فروش عمده این کالا نیستید اما چطور از این راه درآمدزایی می‌کنید؟

در واقع قرار است به عنوان واسطه بین خریدار و تأمین‌کننده اصلی فعالیت کنید، به این‌صورت که وقتی مشتری یک کالا یا محصول را از شما خریداری می‌کند، این تأمین‌کننده شخص ثالث است که سفارش مورد نظر را برای او ارسال خواهد کرد.

دراپ شیپینگ چیست

سه نکته وجود دارد که باید به آنها دقت کنید: اول اینکه مشتری آن قیمتی را که «شما» مشخص کرده‌اید، بابت خرید محصول می‌پردازد، نه قیمت فروشنده اصلی را؛ که این مسئله اگر به خوبی مدیریت شود، می‌تواند سودآوری فوق‌العاده‌ای داشته باشد.

از سوی دیگر شما نیازی به سرمایه‌گذاری در این زمینه ندارید، پس یک کسب‌وکار کم هزینه‌ای را راه‌اندازی کرده‌اید که با بودجه کم ایجاد شده است. در حالت سوم شما مجبور نیستید خود را درگیر مشکلات و چالش‌های مدیریت محصولات و ارسال آن‌ها کنید.

با این اوصاف تنها کاری که باید انجام دهید این است که فروشگاه مجازی خود را در یک یا چند پلتفرم مختلف مثل سایت و شبکه‌های اجتماعی راه‌اندازی کنید و تمام تمرکز خود را روی جذب مشتریان بگذارید. اگر هنوز درباره ساخت سایت فروشگاهی اطلاعات زیادی ندارید، پیشنهاد می‌کنیم حتما نگاهی به مقاله صفر تا صد طراحی سایت فروشگاهی داشته باشید.

اما شما یک کار سخت‌تر هم پیش‌ رو دارید و آن هم این است که تأمین‌کنندگان قابل اعتمادی پیدا کنید. کسانی‌که بتوانید بدون نگرانی، با آن‌ها همکاری طولانی‌مدت داشته باشید.

دراپ شیپینگ یعنی قرار است شما محصولاتی را بفروشید که مالک اصلی آنها نیستید. در واقع، در این مدل کسب‌وکار شما نقش یک واسطه را بازی می‌کنید.

فرآیند دراپ شیپینگ چیست؟

فرآیند دراپ شیپینگ به‌صورت زیر انجام می‌شود:

  1. انتخاب محصول: در این فرآیند، فروشنده بر اساس بازار و مشتریان هدف خود، محصولاتی را انتخاب می‌کند که می‌خواهد آن‌ها را به صورت دراپ شیپینگ بفروشد. انتخاب محصولات باید بر اساس کیفیت، بازارپسند بودن و با قابلیت سوددهی باشد.
  2. همکاری با تامین‌کننده: فروشنده برای خرید محصولات، به تامین‌کننده یا عمده‌فروش مراجعه می‌کند و با آنها قراردادهای لازم را منعقد می‌کند. در این قراردادها، شرایط خرید، قیمت‌گذاری، نحوه ارسال و سایر جزئیات مربوط به فروش مشخص می‌شوند.
  3. تبلیغ و فروش محصولات: فروشنده محصولات را در فروشگاه آنلاین خود یا بسترهای دیگر آنلاین مانند بازاریابی شبکه‌ای (مثل اینستاگرام و فیسبوک) به نمایش می‌گذارد و آنها را به مشتریان عرضه می‌کند. این مرحله شامل تبلیغات، بازاریابی و جذب مشتریان جدید است.
  4. دریافت سفارش و پردازش: هنگامی که یک مشتری سفارشی را ثبت می‌کند، فروشنده آن را دریافت کرده و پردازش می‌کند. این موضوع شامل بررسی جزئیات سفارش، دریافت پرداخت، ثبت آدرس مشتری و اطلاعات ارسال می‌شود.
  1. ارسال سفارش برای مشتری: بعد از دریافت سفارش و پردازش آن، فروشنده توسط تامین‌کننده یا عمده‌فروش، محصول را به آدرس مشتری ارسال می‌کند. در این مرحله، اطلاعات ارسال و شماره پیگیری برای مشتری ارسال می‌شود تا بتواند ردیابی کند که سفارشش در چه وضعیتی قرار دارد. این مرحله در پادرو با استفاده از پلتفرم پادروپین به‌راحتی قابل انجام است.
  2. پشتیبانی مشتری: در صورتی که مشتری سوال یا مشکلی درباره سفارش خود داشته باشد، فروشنده مسئولیت پشتیبانی و رفع مشکل را برعهده می‌گیرد. این شامل ارتباط با مشتری، رفع ابهامات و رسیدگی به شکایات است.

با دراپ شیپینگ، فروشنده تنها به وظایف فروش و پشتیبانی از مشتریان متمرکز می‌شود و نیازی به مدیریت موجودی، انبار محصولات و ارسال فیزیکی ندارد که این مدل کسب و کار را ساده و مقرون‌به‌صرفه می‌کند.

اینفوگرافی دراپ شیپینگ

در تصویر زیر می‌توانید مفهوم دراپ شیپینگ (Drop shipping) را راحت‌تر درک کنید:

اینفوگرافی دراپ شیپینگ

مزایای دراپ شیپینگ

درست مانند راه‌اندازی هر کسب‌وکاری، دراپ شیپینگ هم مزایا و معایب خاص خود را دارد. با کمی چرخیدن در اینترنت متوجه خواهید شد که بسیاری از افراد اعتقاد دارند که این، یک روش فوق‌العاده درآمدزایی است. اما اجازه دهید ببینیم که مزایای دراپ شیپینگ چیست و آیا واقعاً ارزش وقت و سرمایه‌گذاری ما را دارد؟

آموزش دراپ شیپینگ

۱. سرمایه‌گذاری کم

همان‌طور که در بخشی از مطلب گفتیم، برای راه‌اندازی دراپ شیپینگ (Drop shipping) به سرمایه‌گذاری زیادی نیاز ندارید. شاید این مسئله را بتوان بزرگ‌ترین جذابیت این تجارت آنلاین دانست.

لجستیک فروشگاه آنلاین می‌تواند هزینه‌بردارترین بخش آن محسوب شود. وقتی شما قرار نیست روی تهیه، انبار و ارسال محصولاتی که در ویترین فروشگاه خود دارید، سرمایه‌گذاری کنید، پس به پول هنگفتی هم نیاز نخواهید داشت. البته این به معنای سرمایه‌گذاری صفر نیست. به هر حال شما به مکانی مجازی برای ایجاد فروشگاه خود نیاز دارید اما این هزینه نسبت به ایجاد بسیاری از مشاغل دیگر مبلغ چشمگیری نخواهد بود.

۲.  صرفه‌جویی در زمان

راه‌اندازی دراپ شیپینگ علاوه بر صرفه‌جویی در پول، از هدر رفتن زمان شما هم جلوگیری کند. شما نیازی به پیدا کردن انبار برای محصولات خود نیستید و نیاز به اختصاص دادن زمانی برای بسته‌بندی و ارسال محصولات ندارید.

همچنین در کار نظارت موجودی دخالتی نخواهید داشت. تنها زمانی که در این بین از شما صرف می‌شود، بازاریابی برای کسب‌وکارتان است. در واقع تمام سختی‌های کار را بر دوش تأمین‌کننده اصلی قرار می‌دهید.

به همین دلیل دراپ شیپینگ را حتی می‌توانید به عنوان شغل دوم استفاده کنید. زیرا زمان زیادی از شما مصرف نمی‌کند. البته فراموش نکنید که تا روی پا شدن فروشگاه خود باید حسابی برای دیده شدن آن وقت بگذارید و مشتریان زیادی را جذب کنید. به همین دلیل شاید در اوایل راه‌اندازی دراپ شیپینگ، نیاز به اختصاص زمان بیشتری داشته باشید.

۳. تنوع اقلام و فروش بیشتر

شما در فروشگاه خود می‌توانید هر چیزی بفروشید. پس نگران موجودی خاصی نخواهید بود. ضمن اینکه به دلیل تنوع بالای محصولات خود، می‌توانید طیف گسترده‌تری از خریداران را به سمت خود بکشانید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که با تأمین‌کنندگان مختلف قرارداد ببندید و لیست موجودی را در فروشگاه آنلاین خود فهرست کنید.

از جمله مزایای دراپ شیپینگ می‌توانیم سرمایه‌گذاری کم، صرفه‌جویی در زمان، تنوع اقلام و به دنبال آن افزایش فروش را نام ببریم.

۴. موقعیت جغرافیایی انعطاف‌پذیر

از دیگر مزایای دراپ شیپینگ این است که می‌توانید کسب‌وکار خود را در هر جایی که ساکن و مستقر هستید، راه‌اندازی کنید. چه در سفر باشید چه در خانه، تجارت شما تنها از طریق یک دستگاه دیجیتال مثل گوشی یا سیستم کامپیوتری قابل پیگیری خواهد بود.

دست خودتان است که روی میز ناهارخوری باشید، یا با پیژامه روی مبل دراز بکشید و همزمان کار کنید، زیرا انعطاف‌پذیری این شغل مانند اکثر مشاغل آنلاین بالاست.

۵. چالش کم

در دراپ شیپینگ (Drop shipping) وقتی قرار است نقش واسطه را بازی کنید، بسیاری از مشکلاتی را که سر راه فروشندگان وجود دارد، از خود دور می‌کنید. شما در هیچ یک از مراحل موجود کردن اجناس، بسته‌بندی اقلام مختلف و ارسال آن‌ها به دست مشتری دخالتی نخواهید داشت.

بنابراین حجم زیادی از چالش‌ها را از خود دور می‌کنید. همین که بتوانید فروشگاه آنلاین خود را در معرض دید عموم قرار دهید، تمامی اجناس را در ویترین فروشگاه خود قرار دهید و دکمه اقدام به عمل (call to action) را در جای مناسب بگذارید، بخش عظیمی از مسیر را طی کرده‌اید. پس تمام تمرکز خود را روی تبدیل مشتریان بالقوه به خریداران بالفعل قرار دهید.

۶. شروع آسان

حتی یک فرد عادی که هیچ سابقه ای از فرآیند فروش ندارد نیز می تواند از همین امروز کسب و کار دراپ شیپ را شروع کند. برای شروع این کسب و کار شما فقط باید تامین کننده مورد اعتماد خود را انتخاب کنید، بستر فروش خود را بسازید و بدون هصرف هزینه یا زمان زیاد کسب و کار خود را آغاز کنید.

معایب دراپ شیپینگ

همان‌طور که گفتیم ایجاد هر تجارتی در کنار مزایا، کاستی‌هایی به‌دنبال دارد. پس این توهم را که می‌توانید به کمک دراپ شیپینگ خیلی زود پولدار شوید، دور بریزید.

هر کسب‌وکاری سختی‌هایی دارد که می‌تواند بسیاری از افراد را حتی در اوایل کار از پا بیندازد و از دور رقابت خارج کند. پس شرایط آنقدرها که برخی از سایت‌ها می‌گویند راحت نیست. اجازه دهید در ادامه به معایب دراپ شیپینگ هم بپردازیم تا خود شما بتوانید با سنجیدن شرایط، بهترین تصمیم را بگیرید.

معایب دراپ شیپینگ

۱. کنترل کمتر بر فرآیند سفارش تا تحویل

از آن‌جایی که شما تنها نقش یک واسطه را بازی خواهید کرد، هیچ کنترلی بر فرآیند جمع‌آوری موجودی تا زمان تحویل کالاها نخواهید داشت. در چنین حالتی حتماً مشتریان ناراضی زیادی خواهید داشت.

زیرا تولید‌کنندگان یا عمده‌فروشانی که به عنوان شریک شما هستند، مسئولیت را بر عهده خواهند داشت اما این شما هستید که پاسخگوی نارضایتی‌ها و حتی شکایات مشتریان خواهید بود، بدون اینکه دخالتی در فرآیند تأمین و ارسال سفارشات داشته باشید.

۲. اتکا به دیگران

یکی دیگر از معایب دراپ شیپینگ این است که شما کسب‌وکار مستقلی ندارید و به دیگر مشاغل متکی خواهید بود. از طرفی شما موجودی کالاهای تأمین‌کننده را چک نمی‌کنید، پس کنترلی بر این شرایط هم ندارید که این می‌تواند برای تجارت شما مشکل‌ساز باشد.

۳. حاشیه سود کمتر

از آن‌جایی که شما نقش یک واسط را بازی می‌کنید و فروشنده اصلی قیمت لازم را در فروش کالای خود لحاظ می‌کند، حاشیه سود شما کم خواهد بود. خصوصاً در مواقعی که هزینه ارسال کالا هم بر عهده شما باشد. برای رفع این مشکل باید تنوع کالاهای خود را بالاتر ببرید، تا مشکل سوددهی خود را با فروش بیشتر حل کنید و به درآمد لازم برسید.

۴. تجربه مشتری ضعیف‌تر

یکی از کلیدهای موفقیت هر فروشنده‌ای، جلب رضایت مشتریان است. اما در روش دراپ شیپینگ، از آن‌جایی که کنترل خاصی بر روند تأمین و ارسال سفارشات ندارید، بنابراین خدمات مشتری ضعیف‌تری را ارائه خواهید داد. پس در شرایطی که فروشنده، کالایی اشتباهی را برای مشتری ارسال کند، آن را دیر تحویل دهد، بسته‌بندی مناسب نباشد یا کالا بی‌کیفیت باشد، دید مشتری نسبت به تجارت شما خراب خواهد شد.

عدم کنترل بر روند جمع‌آوری موجودی تا انبارداری و ارسال کالا از معایب بزرگ دراپ شیپینگ است که می‌تواند نارضایتی مشتریان را به دنبال داشته باشد.

دراپ شیپینگ در ایران

دراپ شیپینگ (Drop shipping) در ایران هم برای بسیاری از افراد طی سال‌های اخیر سودآوری زیادی داشته است. برای مثال اگر قرار باشد یکی از غول‌های این صنعت در کشور را نام ببریم، باید به دیجی‌کالا یا سایت‌های بزرگ مشابهی اشاره کنیم که در واقع به صورت همکاری در فروش با کسب‌وکار‌های مختلفی توانسته‌اند سالانه سودآوری زیادی داشته باشند.

اما بسیاری از افراد چنین تصوری دارند که فضا برای رشد مشاغل مشابه دیجی‌کالا به دلیل تسخیر بازار توسط این غول بزرگ یا نمونه‌های مشابه، وجود ندارد. اما باید بدانید که بازار کشور به قدری موقعیت خوب برای رشد دارد که حتی شما هم می‌توانید از کنار آن برای خود تجارتی درآمدزا راه‌اندازی کنید.

دراپ شیپینگ به عنوان شغل دوم

دراپ شیپینگ می‌تواند به عنوان یک شغل دوم مناسب باشد، زیرا این مدل کسب‌وکار امکان کار از منزل و در زمان‌های آزاد را فراهم می‌کند. در ادامه، چند مزیت انتخاب دراپ شیپینگ به عنوان شغل دوم را بررسی می‌کنیم:

  1. انعطاف‌پذیری زمانی: دراپ شیپینگ به شما اجازه می‌دهد زمانی که برای کار در دسترس هستید را تنظیم کنید. شما می‌توانید در اوقات آزاد، شب‌ها یا در روزهای تعطیل به کار بپردازید.
  2. هزینه‌های کمتر: در دراپ شیپینگ، شما نیازی به سرمایه بزرگ برای خرید موجودی ندارید، چرا که محصولات را تنها در صورت دریافت سفارش از مشتریان خریداری می‌کنید. این به شما امکان می‌دهد سرمایه اولیه کمتری داشته باشید و ریسک مالی را کاهش دهید.
  3. ایجاد منبع درآمد دوم: با درآمدی که از دراپ شیپینگ کسب می‌کنید، می‌توانید منبع درآمد دومی را برای خود ایجاد کنید. این می‌تواند به شما کمک کند تا برای هدف‌های مالی خود، مانند تقویت وضعیت مالی، پس‌انداز کردن یا سرمایه‌گذاری در پروژه‌های دیگر، اقدام کنید.
  4. تجربه کسب‌وکار: با شروع دراپ شیپینگ به عنوان شغل دوم، شما می‌توانید تجربه کسب‌وکار را به دست آورید و مهارت‌های جدیدی مانند مدیریت فروش، بازاریابی، پشتیبانی مشتریان و مدیریت زمان را توسعه دهید.
  1. فرصت رشد: اگر دراپ شیپینگ به عنوان شغل دوم به خوبی برای شما جواب داد و بازخوردهای مثبت دریافت کردید، می‌توانید این کسب‌وکار را به صورت تمام‌وقت پیش ببرید و درآمد خود را افزایش دهید.

در نهایت، انتخاب drop shipping به عنوان شغل دوم به ویژگی‌ها و نیازهای شخصی شما بستگی دارد. قبل از شروع، بهتر است بازار و شرایط را به طور دقیق بررسی و برنامه‌ریزی کنید تا بتوانید به بهترین شکل از این فرصت بهره‌برداری کنید.

مراحل راه‌ اندازی دراپ شیپینگ

اگر قصد راه‌اندازی یک مدل کسب‌وکار واسطه‌ای دارید، می‌توانید از دراپ شیپینگ‌ های ایران ایده بگیرید. برای اینکه بتوانید دراپ شیپینگ مختص خود را ایجاد کنید، به طور متوسط باید چیزی بین ۵ تا ۱۰ ساعت برای نگهداری از پلتفرم خود زمان صرف کنید.

البته با گسترده‌تر شدن تجارت شما، این زمان حتی می‌تواند بیشتر هم شود. گفتیم که یکی از مزایای این تجارت، سرمایه‌گذاری کم است. کل هزینه‌ای که باید انجام دهید، برای ساخت سایت فروشگاه اینترنتی شما خواهد بود. اما پیشنهاد ما این است که برای نتیجه‌گیری بهتر، هم‌زمان از چند بستر آنلاین مثل سایت و یک فروشگاه اینستاگرامی استفاده کنید. در ادامه به معرفی مراحل راه اندازی دراپ شیپینگ می‌پردازیم.

مراحل راه‌ اندازی دراپ شیپینگ

فعالیت خود را مشخص کنید

برای ایجاد یک فروشگاه واسطه‌ای، باید اول مشخص کنید که قرار است چه چیزی بفروشید. بهتر است روی چیزی تمرکز کنید که در آن تجربه کاری یا آشنایی بالایی دارید تا از این طریق شانس موفقیت خود را بیشتر کنید.

تحقیق درباره محصولات را انجام دهید

فرقی نمی‌کند قرار است چه چیزی بفروشید، تا زمانی که درباره آن تحقیق نکنید، نمی‌توانید درک درستی از فروشندگی داشته باشید. شما حتی اگر بخواهید یک دراپ شیپینگ کوچک را ایجاد کنید، باید ایده‌هایی در مورد فروش محصولات خود داشته باشید. این کار بدون تحقیقات محصول میسر نخواهد شد. تحقیقات محصول شامل موارد گوناگونی می‌شود که از جمله آن می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.

  • حجم فروش را مشخص کنید.
  • حجم جستجوی کلمه کلیدی را تعیین کنید.
  • داده‌های مربوط به محصول را دنبال کنید.
  • فعالیت رقبا را بررسی کنید.

تأمین‌کنندگان مناسب را بیابید

شاید مهم‌ترین بخش تجارت دراپ شیپینگ (Drop shipping) شما، پیدا کردن عمده‌فروشان یا تأمین‌کنندگانی است که بتوانند در تمام طول تجارت به صورت منصفانه با شما فعالیت کنند.

برای مثال شما باید همیشه از موجود بود اقلام مختلف، کیفیت کالاها، ارسال و تحویل به موقع، بسته‌بندی مناسب و مواردی از این دست اطمینان حاصل کنید. این امر بدون پیدا کردن یک شریک خوب و با وجدان کاری میسر نخواهد بود.

بنابراین تحقیقات زیادی در این باره انجام دهید و بین گزینه‌های متعدد بهترین مورد را برگزینید تا دچار مشکل نشوید.

دراپ شیپینگ لباس و کالاهای مشابه

فروشگاه خود را ایجاد کنید

حالا که خیال خود را از بابت همه چیز راحت کرده‌اید، نوبت به راه‌اندازی فروشگاه می‌رسد. همان‌طور که گفتیم بهتر است از چند پلتفرم به صورت هم‌زمان کمک بگیرید تا مشتریان خود را در هر جایی که حضور دارند، جذب کنید.

فقط به این نکته توجه داشته باشید که تجارت الکترونیک خود را به صورت کاربرپسند، در دسترس و جذاب ایجاد کنید. برای راه‌اندازی فروشگاه خود همچنین به لیست محصولات، چیدمان درست، خدمات مشتری، تعیین روش‌های حمل‌ونقل و مدیریت سفارشات بازگشتی نیاز دارید. ضمن اینکه برای دیده شدن باید روی محتوای تولیدی فروشگاه خود تمرکز کنید. محتوا راهی برای جذب مخاطبین شماست. پس روی آن سرمایه‌گذاری کنید.

برای راه اندازی دراپ شیپینگ، باید تحقیقات بازار را انجام دهید، همکاران مناسب برای شراکت را بیابید و فروشگاه خود را ایجاد کنید.

دسترسی داشته باشید، فرم زیر را پر کنید.

آیا فروش به روش دراپ شیپینگ آسان‌ترین روش کسب درآمد است؟

فروش به روش دراپ شیپینگ (Dropshipping) به عنوان یکی از روش‌های کسب درآمد آنلاین، در برخی جوانب می‌تواند به عنوان یک راه ساده‌تر در مقایسه با سایر مدل‌های کسب‌وکار به نظر برسد. در زیر تعدادی از مزایای راحتی کسب درآمد از طریق دراپ شیپینگ را بررسی می‌کنیم:

  1. عدم نیاز به موجودی: در دراپ شیپینگ، شما نیازی به داشتن موجودی فیزیکی از محصولات ندارید. زمانی که سفارشی از مشتری دریافت می‌کنید، شما آن را به تامین‌کننده ارسال می‌کنید و تامین‌کننده مسئول ارسال محصول به مشتری است. یعنی شما نیازی به ذخیره و مدیریت موجودی ندارید که فرآیند کسب‌وکار را ساده‌تر می‌کند.
  2. ریسک مالی کم: یکی از مزایای دراپ شیپینگ این است که شما در مرحله خرید موجودی قبل از فروش به مشتریان، هیچ هزینه‌ای ندارید. تنها هزینه‌هایی که بر عهده دارید، هزینه‌های مربوط به ایجاد و مدیریت فروشگاه آنلاین، تبلیغات و سایر هزینه‌های مرتبط با راه‌اندازی و اداره کسب‌وکار است که ریسک مالی را به شدت کاهش می‌دهد.
  3. انعطاف‌پذیری در محصولات: در دراپ شیپینگ، شما قادرید انواع محصولات متنوع را برای فروش انتخاب کنید. با توجه به تقاضا و علاقه مشتریان، می‌توانید محصولات متنوعی را در فروشگاه آنلاین خود قرار دهید.
  1. اجرای آسان: راه‌اندازی و مدیریت فروشگاه آنلاین دراپ شیپینگ نسبتاً ساده است. با استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا و پلتفرم‌های فروشگاه ساز آنلاین، می‌توانید به سرعت فروشگاه خود راه‌اندازی کنید و محصولات را بر روی آن قرار دهید. همچنین، پردازش سفارشات و ارسال محصولات را می‌توانید به صورت خودکار تنظیم کنید.

سخن آخر

  • دراپ شیپینگ یا Drop shipping یک مدل کسب‌وکار فوق‌العاده برای افرادی است که دوست دارند از طریق فضای آنلاین درآمد کسب کنند.
  • این شیوه مزایای متعددی دارد، اما مانند هر تجارت دیگری کاستی‌هایی نیز خواهد داشت. پس برد یا باخت در این مسیر تنها به خود شما و عملکردتان برمی‌گردد.
  • برای موفقیت در راه‌اندازی دراپ شیپینگ نیاز به یک برنامه‌ریزی کامل دارید. پس قبل از شروع تمامی موانع را بسنجید و به کاستی‌های مسیر خود توجه کنید.
  • اگر قصد راه‌اندازی دراپ شیپینگ را دارید، می‌توانید از نمونه‌های داخلی یا حتی بین‌المللی ایده بگیرید.
  • ایده شما درباره راه‌اندازی دراپ شیپینگ چیست؟ به نظر شما آن‌گونه که برخی سایت‌ها می‌گویند این روش کسب درآمد واقعاً مؤثر است؟ یا با افرادی هم عقیده هستید که این کسب‌وکار را نوعی کلاهبرداری مدرن می‌دانند؟

سوالات متداول دراپ شیپینگ

منابع:

shopify

smallbusinessbc

dearsystems

سهیلا سلحشور

نوسته شده در مهر ۱۷, ۱۴۰۲

اشتراک گذاری:

5 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

در این مطلب بخوانید:

Table of Contents

آخرین مطالب