استراتژی سوشال مدیا چیست و چطور می‌توان آن را تدوین کرد؟

استراتژی سوشال مدیا چیست و چطور می‌توان آن را تدوین کرد؟

استراتژی سوشال مدیا خلاصه‌ای از همه چیزهایی است که قصد دارید انجام دهید و امیدوارید در رسانه‌های اجتماعی به آن برسید. این اقدامات شما را هدایت می‌کند و به شما...

مهسا اباذری

نوسته شده در شهریور ۲, ۱۴۰۱

اشتراک گذاری:

استراتژی سوشال مدیا چیست و چطور می‌توان آن را تدوین کرد؟

استراتژی سوشال مدیا خلاصه‌ای از همه چیزهایی است که قصد دارید انجام دهید و امیدوارید در رسانه‌های اجتماعی به آن برسید. این اقدامات شما را هدایت می‌کند و به شما امکان می‌دهد بدانید که آیا در حال موفقیت هستید یا شکست. هرچه استراتژی شما دقیق‌تر باشد، موثرتر خواهد بود. بهتر است آن را مختصر نگه دارید. آن را آنقدر بلند و گسترده نکنید که اندازه‌گیری آن دست نیافتنی یا غیرممکن باشد. در این مطلب، ما شما را از طریق یک برنامه ۹ مرحله‌ای راهنمایی می‌کنیم تا خودتان یک استراتژی سوشال مدیا برنده ایجاد کنید.

استراتژی سوشال مدیا چیست؟

بازاریابی رسانه‌های اجتماعی روش استفاده از کانال‌های رسانه‌های اجتماعی برای فروش یا تبلیغ یک برند، محصول یا خدمات است.

بازاریابی رسانه‌های اجتماعی به کسب و کارها کمک می‌کند:

  • آگاهی از برند را افزایش دهید
  • جوامع درگیر ایجاد کنید
  • فروش محصولات و خدمات را افزایش دهید
  • احساسات برند را اندازه‌گیری کنید
  • خدمات اجتماعی به مشتریان ارائه دهید
  • محصولات و خدمات را برای مخاطبان هدف تبلیغ کنید
  • عملکرد را دنبال کنید و استراتژی‌های بازاریابی بزرگ‌تر را بر اساس آن تنظیم کنید

استراتژی بازاریابی شبکه‌های اجتماعی چیست؟

استراتژی سوشال مدیا سندی است که اهداف رسانه‌های اجتماعی، تاکتیک‌هایی را که برای دستیابی به آن‌ها استفاده می‌کنید و معیارهایی که برای اندازه‌گیری پیشرفت خود دنبال می‌کنید، مشخص می‌کند.

استراتژی سوشال مدیا شما همچنین باید تمام حساب‌های رسانه‌های اجتماعی موجود و برنامه‌ریزی‌شده شما را به همراه اهداف خاص برای هر پلتفرمی که در آن فعال هستید فهرست کند. این اهداف باید با استراتژی بازاریابی دیجیتال بزرگ‌تر کسب و کار شما هماهنگ باشد.

در نهایت، یک برنامه رسانه اجتماعی خوب باید نقش‌ها و مسئولیت‌های درون تیم و سرعت گزارش‌دهی شما را مشخص کند.

۲. خلاقیت داشته باشید

برندها باید تلاش کنند تا هر چه زودتر علامت تجاری یا همان تیک آبی را در اینستاگرام به دست آورند. یکی از راهکارهای به دست آوردن تیک آبی، داشتن خلاقیت است. تنها با داشتن خلاقیت می‌توان به تعداد زیادی فالوور دست یافت که این یکی از راه‌های کسب تیک آبی است. برای انجام این کار، در اینجا یک نمونه سریع از ابزارهای بازاریابی اینستاگرام برای افزایش خلاقیت آورده شده است:

  • VSCO استاندارد طلایی برای ویرایش اینستاگرام، شامل انواع فیلترها و گزینه‌های سبک
  • In-Shot  شاید محبوب‌ترین ویرایشگر ویدیو برای اینستاگرام، دارای ویژگی‌هایی مانند موسیقی و کنترل سرعت
  • Canva  این ویرایشگر رایگان، ایجاد ماکروهای تصویری، میم‌ها و پست‌های مبتنی بر متن را به‌صورت سفارشی برای رسانه‌های اجتماعی ایجاد می‌کند.

۳. پست های خود را با هشتگ های مناسب ارسال کنید

هشتگ‌ها و اینستاگرام دست به دست هم می‌دهند تا پست شما دیده شود. 

هشتگ‌ها نه تنها فالوورهای جدید را قادر می‌سازد تا محتوای شما را کشف کنند، بلکه دیگران را نیز تشویق می‌کند تا پست‌های مرتبط با برند شما را به اشتراک بگذارند. با تبلیغ هشتگ خود از طریق محتوا و بیوگرافی اینستاگرام، طرفداران راهی برای به اشتراک گذاشتن محصولات و خلاقیت‌های شما خواهند داشت.

۴. محتوای تولید شده توسط کاربر را مدیریت و تبلیغ کنید

این یک نکته بزرگ است.

عکس‌های به اشتراک گذاشته شده مشتری از دیدگاه بازاریابی طلای خالص هستند. پر کردن تقویم محتوای خود با محتوای تولید شده توسط کاربر یکی از بهترین راه‌ها برای فروش محصول و برند شما به طور گسترده به مخاطبان اینستاگرام است.

کشف این عکس‌ها “به صورت دستی” ممکن اما زمان‌بر است. اگر می‌خواهید UGC  را به‌عنوان بخشی از استراتژی بازاریابی اینستاگرام خود به‌گونه‌ای که مقیاس‌پذیر باشد نشان دهید، به ابزاری مانند مجموعه اجتماعی PowerReviews نیاز دارید.

۵. فروش با استوری اینستاگرام

اگر نوع محتوایی وجود داشته باشد که در حال حاضر بر اینستاگرام غالب است، آن محتوا استوری است.

با بیش از 500  میلیون کاربر روزانه، استوری‌ها دیگر فقط یک چیز جدید برای برندهای تجارت الکترونیک و خرده‌فروشان نیستند.

داستان‌ها به برندها آزادی خلاقانه زیادی در زمینه تبلیغ محصولات ارائه می‌دهند. به عنوان مثال، ShopDisney  دنبال کنندگان را تشویق می کند تا از طریق ویژگی  “see more” استوری که کاربران را مستقیماً به صفحه محصول می‌برد، انگشت خود را به سمت بالا بکشند.

به خاطر داشته باشید که تعداد زیادی ویژگی و برچسب جدید به طور مداوم برای Stories منتشر می‌شود. هوشمندانه است که خود را با این ویژگی‌های جدید به‌روزرسانی کنید تا همواره مشتریان‌تان را راضی نگه دارید.

۶. صفحات فرود مخصوص اینستاگرام ایجاد کنید

اینستاگرام به برندها این امکان را می‌دهد که یک لینک پیوند در قسمت بیوگرافی خود ایجاد کنند تا ترافیک را مستقیماً از پلتفرم به وب سایت‌شان منتقل نمایند.

توصیه می‌کنیم این امکان را هدر ندهید. به عنوان مثال، فقط یک لینک را در بیو اینستاگرام خود منتشر نکنید. انجام این کار توانایی شما را برای ارزیابی رفتار یا ترافیک اجتماعی یا ROI استراتژی بازاریابی اینستاگرام شما محدود می‌کند. شما باید مطمئن شوید که صفحات مقصد شما برای پایگاه کاربران عمدتاً موبایلی اینستاگرام بهینه شده است.

دقیقاً به همین دلیل است که بسیاری از برندها صفحات فرود مخصوص اینستاگرام یا حداقل صفحات فرود بهینه شده برای موبایل را تبلیغ می کنند. مزیت در اینجا دو جنبه است: شما یک تجربه خرید یکپارچه برای بازدیدکنندگان ایجاد می‌کنید و فرصتی برای اندازه‌گیری میزان تبدیل فالوورهای اینستاگرام خود دارید.

۷. محبوب‌ترین محصولات خود را از طریق اینستاگرام تبلیغ کنید

وقتی استراتژی بازاریابی ارگانیک اینستاگرام خود را کنترل کردید، تبلیغات پولی نباید خیلی عقب بماند.

پلتفرم تبلیغات اینستاگرام که به شما امکان می‌دهد مخاطبان خاصی را هدف قرار دهید و تبلیغات خود را مقیاس بندی کنید، به ویژه برای برندهای تجارت الکترونیک و خرده فروشی ارزش کاوش را دارد.

یکی از برندهایی که به خوبی از تبلیغات استوری اینستاگرام استفاده می‌کند، saint-chic  است. این شرکت کار فوق‌العاده‌ای انجام می‌دهد و قدرت تبلیغات Stories و توانایی آن‌ها در جذب کاربران را با محتوای عالی نشان می‌دهد.

۸. تقویت روابط با اینفلوئنسرها

اینفلوئنسر مارکتینگ اینستاگرام که یک شکل معتبرتر از تبلیغات پولی است، به دلایلی محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

کار با اینفلوئنسرها به برندها این امکان را می‌دهد تا چهره‌ای انسانی به برند خود نشان دهند و در عین حال خود را به مخاطبان کاملاً جدید معرفی کنند. بررسی کنید حتی برندهای بزرگی مانند Skechers برای تبلیغ محصولات خود به اینفلوئنسرها متکی هستند.

۹. در دفعات ارسال خود تجدید نظر کنید

برای به حداکثر رساندن فروش بالقوه خود از اینستاگرام، برای برندها مهم است که به طور منظم پست ارسال کنند.

این به معنای ارسال روزانه حداقل یک پست به جای تلقی اینستاگرام به عنوان یک پلتفرم ثانویه است. علاوه بر این، بهتر است پست‌ها را زمانی ارسال کنید که مخاطبان شما بیشترین مشارکت را دارند.

در حالی که نرخ‌های تعامل بر اساس مکان و صنعت کسب‌وکار شما متفاوت است، داده‌های Sprout Social می‌تواند ایده‌ای کلی از زمان‌های «ایده‌آل» برای انتشار محتوا به شما بدهد.

۱۰. اینستاگرام خود را در همه جا تبلیغ کنید

به جای پنهان کردن اینستاگرام خود از مشتریان بالقوه، باید حضور خود را با صدای بلند و واضح نشان دهید.

به عنوان مثال، فرض کنید در حال حاضر فالوورهای قابل توجهی در فیس بوک، توییتر یا پینترست دارید. ارسال محتوای خود به صورت متقابل و مناسب سازی آن برای شبکه‌های دیگر یک بازی کاملاً منصفانه است. یعنی اگر یک مطلبی را در اینستاگرام پست می‌کنید، آن را با کمی اصلاحات و تغییر در شبکه‌های اجتماعی دیگر نیز ارسال کنید.

۱۱. به مشتریان خود گوش دهید

این ممکن است به طرز چشمگیری بدیهی به نظر برسد، اما قطعاً ارزش ذکر آن را دارد.

همانطور که حضور خود را در اینستاگرام افزایش میدهید، مشتریان بیشتری خواهید یافت که با سوالات و پیشنهادات زیادی به سمت شما رو می‌آورند. و این چیز خوبی است.

به عنوان مثال، اینستاگرام می‌تواند به عنوان یک کانال پشتیبانی مشتری برای پاسخ به سوالات دنبال کنندگان شما استفاده شود تا به آنها در تصمیم گیری در مورد خرید خاصی کمک کند. در نتیجه، اینستاگرام پلتفرم دیگری برای جمع‌آوری بازخورد و درک آنچه مردم از برند شما می‌خواهند است. این بینش‌های ارزشمند می‌تواند به بهبود محصولات‌تان و تنظیم دقیق استراتژی بازاریابی اینستاگرام شما در کل کمک کند.

منبع:

powerreviews

مهسا اباذری

نوسته شده در شهریور ۲, ۱۴۰۱

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

در این مطلب بخوانید:

Table of Contents

آخرین مطالب