۶. بهبود شیوه انبارداری
در بحث لجستیک در متاورس، انبارداری از اهمیت ویژهای برخوردار است و این پرسش را ایجاد میکند که آیا انبارداری در متاورس بهینهتر از قبل میشود؟ همانطور که تا اینجا متوجه شدیم، متاورس هم میتواند منجر به طراحی بهتر شود و هم اینکه همکاری بین ذینفعان مختلف را به دنبال داشته باشد. زمانی که تمامی افراد از کارگران تا صاحبان تولید و حتی مهندسان بتوانند در یک جهان سهبعدی با هم تعامل داشته باشند، انبارداری و مکانیابی برای آن کارآمدتر از گذشته خواهد شد.
چه شرکتهایی در حال ساخت متاورس هستند؟
فراتر از بحث لجستیک در متاورس، این واقعیت مجازی است که به یکی از مباحث مهم این روزهای بازار فناوری تبدیل شده است. بسیاری از شرکتها هستند که روی ساخت ویژگیهای جدید در این فضا و اجرای نوآوریها متمرکز شدهاند. تمامی این فعالیتها به این دلیل است که غولهای بزرگ فناوری اعتقاد دارند که متاورس میتواند روزی درست مانند فضای مجازی و اینترنت رشد کند و به سرعت در بین کاربران محبوب شود. از جمله شرکتهایی که روی این پروژه سرمایهگذاریهای زیادی کردهاند و احتمالاً بر روی لجستیک در متاورس هم کار میکنند، میتوانیم موارد زیر را نام ببریم.
۱.شرکت متا
متا یا همسان فیسبوک سابق که چندین ماه پیش به یکباره نام خود را تغییر داد، سردمدار اصلی توسعه متاورس در درجه اول برای بازیکنان و گیمرها و سپس برای سایر کاربران این فضاست. گفته میشود که سرمایهگذاری اصلی متا بر روی یک ابر کامپیوتر است که برای تأمین انرژی متاورس در حال ساخت است. طبق آمارها این کامپیوتر میتواند در هر ثانیه کوئینتیلیونها عملیات را انجام دهد.
بیشتر بخوانید: دراپ شیپینگ
۲. شرکت انویدیا
این شرکت به عنوان یک تولیدکننده تراشههای گرافیکی و اخیراً ریزتراشههای بخش هوش مصنوعی فعالیت میکند. این نام در بین مشتریان خود به خوبی شناخته شده است و شهرت آن به دلیل فناوری پیشرفتهای است که در ساخت محصولات خود استفاده میکند. این شرکت هم با توجه به سرمایهگذاریهای انجام شده میتواند روزی برای لجستیک در متاورس فعالیت کند.
۳. مایکروسافت
مایکروسافت را که دیگر همه میشناسیم. نقش این شرکت هم در توسعه و تجهیز متاورس کم نیست. کار مایکروسافت این است که به تولید برنامههای کاربردی با ویژگیهای جدید در متاورس بپردازد. این شرکت توجه خود را بر روی فعالیت کاربران و بازیکنان در محیطی امن قرار داده است. مایکروسافت را نیز میتوان یکی از تأمینکنندگان لجستیک در متاورس برشمرد.
۴. اسنپچت
این شرکت هم از دیگر پیشگامان سرمایهگذاری در فضای متاورس محسوب میشود. اسنپچت عمده فعالیت خود را بر ایجاد فیلتر آواتار در فضای واقعیت افزوده قرار داده است. این شرکت فیلتری را ایجاد میکند که به هر کاربر اجازه میدهد تا چهره و پوشش خود را بر اساس حال و هوای سهبعدی عوض کند. به طور کلی سرمایهگذاری اسنپچت برای ایجاد و بهروزرسانی انسانهای مجازی است.
از دیگر شرکتهایی که برای توسعه متاورس و به دنبال آن تأمین لجستیک در متاورس سرمایهگذاری کردهاند، میتوانیم به شرکت گوگل، شرکت اپل، شرکت دسنترالند، شرکت سازنده نرمافزار یونیتی و شرکت روبلوکس اشاره کنیم.
اگر در زمینه لجستیک و کاهش هزینههای مربوط به آن، نیاز به مشاوره تخصصی دارید، لطفا فرم زیر را پر کنید تا در سریعترین زمان ممکن با شما تماس حاصل شود.
نتیجهگیری
- متاورس یک دنیای واقعیت مجازی است که منجر به تلاقی دنیای فیزیکی و دیجیتال میشود.
- افراد میتوانند در فضای متاورس درست مانند فضای فیزیکی اما به صورت مجازی و سهبعدی زندگی کنند.
- از ویژگیهای اصلی متاورس میتوانیم به بالا رفتن سطح تعامل و شبیهسازی محیط با دنیای واقعی اشاره کنیم.
- با توجه به افزایش میزان تولید، بهبود تجربه خرید، کاهش هزینههای تولید و مواردی از این دست، میتوان لجستیک در متاورس را امری بهبود یافته نسبت به دنیای واقعی دانست.
- از نظر شما آیا آنچه درباره متاورس متصور میشود به واقعیت خواهد پیوست؟ آیا جامعه جهانی از این محیط سهبعدی استقبال خواهد کرد؟ نظرات خود را در بخش کامنت با ما به اشتراک بگذارید.
پرسشهای پرتکرار
منابع: