۲- فروشگاههای فیزیکی
فروشگاههای فیزیکی میتوانند در کنار استفاده از روشهایی مانند دریافت هزینه کالاها به صورت نقدی و استفاده از دستگاههای پوز، از درگاههای پرداخت استفاده کنند. این کار باعث خواهد شد تا بسیاری فرایندها برای برخی مشتریان سادهتر و راحتتر باشند و آنها با راحتی بیشتری بتوانند خریدهای خود را انجام دهند.
۳- پرداخت هزینه سفارشهای تلفنی
یکی دیگر از کاربردهای درگاههای پرداخت اینترنتی که در چند سال اخیر مورد توجه بسیاری کسبوکارها قرار گرفته، استفاده از آن برای پرداخت هزینه سفارشهای تلفنی مشتریان است. با استفاده از این روش مجموعهها پس از ثبت سفارش مشتریان لینک درگاه پرداخت و هزینه را برای مشتریان به شکلهای متفاوتی مانند استفاده از پیامک یا شبکههای اجتماعی متفاوت ارسال میکنند. مشتریان با باز کردن این لینک به درگاه پرداخت وارد خواهند شد و هزینه کالاهای خریداری شده را پرداخت خواهند کرد. این کار باعث خواهد شد تا با مشکلات ناشی از استفاده از مواردی مانند دریافت نقدی در محل، کارت به کارت و بسیاری موارد دیگر مواجه نشوید.
۴- منوهای رستورانها و کافیشاپها
یکی دیگر از مواردی که باید در پاسخ به سؤال کاربرد درگاه پرداخت چیست به آن اشاره کنیم، استفاده از آن برای رستورانها و کافیشاپهاست. بسیاری از این نوع کسبوکارها به دلایل متفاوت دوست دارند که از منوهای کاغذی استفاده نکنند. با استفاده از درگاه پرداخت نه تنها میتوان از منوهای کاغذی فاصله بیشتری گرفت، بلکه کار پرداخت هزینه سفارشهای مشتریان نیز با راحتی بیشتری برای مشتری و کسبوکار همراه خواهد بود.
با استفاده از این روش، رستورانها و کسبوکارهای مشابه میتوانند از یک سایت برای منوی خود استفاده کنند. مشتریان با مراجعه به این سایت غذاها و نوشیدنیهای مد نظر خود را انتخاب کنند و با استفاده از درگاه پرداخت هزینه آنها را پرداخت کنند و پس از آماده شدن، آنها را سر میز خود تحویل بگیرند و میل کنند.
مهمترین ویژگیهای یک درگاه پرداخت چیست؟ در این خصوص باید به مواردی مانند عدم قطعی، پشتیبانی مناسب، سرعت بارگذاری بالا، امنیت بالا و سازگاری با دستگاههای متفاوت اشاره کرد.
انواع درگاه پرداخت
درگاه پرداخت را باید روشی دانست که با استفاده از آن مشتریان یک کسبوکار میتوانند هزینه خرید کالا یا دریافت خدمات متفاوت را به صورت آنلاین و به راحتی پرداخت کنند.