مرحله ۴. انتخاب گزینههای حملونقل
اگر محصولی که در وب شاپ شما به فروش میرسد یک محصول فیزیکی است، برای ارسال آن نیاز به سیستم حملونقل مناسب دارید. همه این موارد را میتوانید در هر سه موردی که درباره نرمافزارهای وب شاپ گفته شد از جمله فروشگاهساز، ووکامرس و نرمافزارهای سفارشی پیادهسازی کنید. با استفاده از این سیستم کاربر خود میتواند با ثبت آدرس و اطلاعات مربوطه سفارش خود را ثبت و روش ارسال آن را که میتواند ارسال توسط پست یا پیک باشد انتخاب کند. لازم به ذکر است که برای بهتر شدن کارایی و اعتماد کاربران زمان و ساعت ارسال نیز مشخص باشد.
مرحله ۵. به روز نگه داشتن وب شاپ
تا به اینجا با مراحل راه اندازی وب شاپ آشنا شدید، نکته آخری که باید همیشه به آن توجه کنید، به روز نگه داشتن اطلاعات فروشگاه شماست. همچنین به شرایطی که برای کاربر در نظر گرفته و به او نیز اطلاع دادهاید، پایبند باشید. این موضوع باعث میشود تا کاربران به فروشگاه شما اعتماد داشته باشند و در آینده نیز سفارشهای بیشتری ثبت کنند.
انتخاب نام اهمیت بسیار زیادی دارد. زیرا مشتریان، شما را با این نام میشناسند و به اطرافیان خود معرفی میکنند.
انتخاب نام وب شاپ
یکی از مهمترین نکاتی که باید پیش از راه اندازی وب شاپ به آن توجه کنید، نام فروشگاه اینترنتی شماست. انتخاب نام اهمیت بسیار زیادی دارد. زیرا مشتریان، شما را با این نام میشناسند و به اطرافیان خود معرفی میکنند. این اسم باید با دقت و دانش انتخاب شود. همچنین هنگام انتخاب نام برند باید به این نکته توجه داشته باشید که دامنه مناسب آن نیز وجود داشته باشد تا بتوانید آن را ثبت کنید. این اسم نباید پیچیدگی خاصی در تلفظ و نوشتار داشته باشد تا به راحتی در ذهن مخاطب نقش ببند.
جمعبندی
- پیش از راه اندازی وب شاپ باید بیزینس پلن مربوط به کار خود را ایجاد کنید.
- اهداف وب شاپ و برنامههای بلندمدت آن باید در بیزینس پلن تعریف شود.
- راه اندازی وب شاپ دارای مراحل متعددی است که باید به ترتیب انجام شود.
- انتخاب نام وب شاپ را جدی بگیرید و برای آن با افراد متخصص مشورت کنید.
- شما فکر میکنید راه اندازی وب شاپ چه چالشهایی به همراه دارد؟
منابع