تفاوت ارسال ملی و بین‌المللی در فروشگاه آنلاین + نحوه پیگیری

تفاوت ارسال ملی و بین‌المللی در فروشگاه آنلاین + نحوه پیگیری

اکثر صاحبان مشاغل به سرعت با روش‌های حمل‌ونقل داخلی آشنا می‌شوند اما نمی‌دانند تفاوت ارسال ملی و بین‌المللی چیست. چرا که بسیاری از مشاغل تجارت الکترونیک، اولین فروش خود را...

مهسا اباذری

نوسته شده در تیر ۳۱, ۱۴۰۲

اشتراک گذاری:

تفاوت ارسال ملی و بین‌المللی

اکثر صاحبان مشاغل به سرعت با روش‌های حمل‌ونقل داخلی آشنا می‌شوند اما نمی‌دانند تفاوت ارسال ملی و بین‌المللی چیست. چرا که بسیاری از مشاغل تجارت الکترونیک، اولین فروش خود را از طریق ارسال ملی به‌دست می‌آورند. برای مثال، ارسال بسته از شمال به جنوب کشور، یک فرآیند نسبتاً ساده است. با این حال، زمانی‌که یک تجارت شروع به فعالیت در بازار بین‌المللی می‌کند، این فرآیند می‌تواند پیچیده‌تر شود.

هنگامی‌که بسته‌ها شروع به عبور از مرزها می‌کنند، تفاوت‌های مهمی در فرآیند حمل‌ونقل به وجود می‌آید و یک تاجر باهوش باید این تفاوت‌ها را درک کند. ملاحظات لجستیکی، مالیات‌های اضافی و مدارک بیشتر مرتبط با حمل‌ونقل بین‌المللی وجود دارد که حتی در مورد حمل‌ونقل داخلی نیز به چشم نمی‌خورد. در ادامه با تفاوت ارسال ملی و بین‌المللی بیشتر آشنا خواهید شد.

۴. یک برگه با جزئیات دقیق ایجاد کنید

شما باید یک برگه با جزئیات روی بسته ایجاد کنید و این لیست شامل نام خریدار، آدرس مناسب، آدرس فروشنده، شماره فاکتور، تاریخ ارسال و موارد مشابه است. این امر در دراز مدت از سردرگمی جلوگیری می‌کند و همچنین یک مرحله اجباری در حمل‌ونقل بین‌المللی است. علاوه بر این، لیست شامل موارد زیر است:

  • اطلاعات حامل
  • نحوه حمل‌ونقل
  • کیفیت و نوع بسته‌ای که قرار است ارسال شود
  • ابعاد و وزن بسته‌بندی
  • علائم بسته برای تایید

راهنمای قوانین و مقررات حمل‌ونقل

حمل و نقل کالا از یک نقطه جهان به نقطه دیگر استراتژی‌ها و همچنین جرات زیادی را می‌طلبد. اما قبل از این مرحله باید از قوانین و مقررات مشخص مربوطه آگاه باشید. با اعضای تیم خود در مورد مکان‌هایی که قصد دارید محصولات را ارسال کنید، یک جلسه توجیهی بگذارید. به قوانین بسته‌بندی که کشور مورد نظر به آن اعتقاد دارد توجه کنید و پس از آن ارسال را انجام دهید. درست مانند برخی از کشورها که ورود کالاهای خارجی را ممنوع و برخی محدودیت‌هایی را برای حمل‌ونقل تعیین می‌کنند. آیا در مورد چگونگی به‌دست‌آوردن این اطلاعات فکر کرده‌اید؟

  • برای مطالعه قوانین و مقررات خاص کشورهای مورد نظر خود می‌توانید از UPS کمک بگیرید. آن‌ها می‌توانند شما را در این مورد راهنمایی کنند.
  • در حالی‌که در حال آماده‌شدن برای بسته‌بندی محصولات ارسالی هستید، بررسی کنید که آیا آن‌ها در دسته‌بندی ممنوعه قرار می‌گیرند یا خیر. در طول حمل‌ونقل بین‌المللی، بسته‌ها ممکن است خراب شوند و این چیز جدیدی نیست، اما باید آن را به درستی بررسی کنید. معنی دسته‌بندی‌هایی مانند «کالاهای ایمن» و «کالاهای ممنوعه» را بدانید و بر اساس آن ارسال کنید.

مالیات بر کالاهای بین‌المللی

تعرفه مشخصی توسط سازمان دولتی مربوطه برای محموله‌های بین‌المللی اعمال می‌شود. این هزینه‌ها و عوارض ثابت نیست و با توجه به ابعاد و نوع بسته‌بندی تغییر می‌کند. عوارض می‌تواند دو نوع باشد: DDP و DDU. در مورد DDP، شما باید تمام مالیات‌هایی را که برای محموله شما اعمال می‌شود به عنوان تاجر بپردازید. و در مورد DDU، مشتری هزینه‌های مربوط به حمل‌ونقل شما را پرداخت می‌کند. بنابراین قبل از ارسال کالا، این عوارض و مالیات‌های مربوطه را یادداشت کنید.

تعامل با گمرک در روش‌های ارسال بین‌المللی

هنگامی‌که کالایی را از یک شهر به شهر دیگر ارسال می‌کنید، به‌طور کلی نیازی نیست نگران قوانین متفاوت بین این دو باشید. معمولا قوانین ارسال ملی مرسوله‌ها آسان است. اما این سهولت ناوبری در مورد حمل‌ونقل بین‌المللی صدق نمی‌کند. مقررات و محدودیت‌ها در مورد اقلام خاص می‌تواند از کشوری به کشور دیگر بسیار متفاوت باشد، بنابراین درک قوانین در مقصد حمل‌ونقل ضروری است. 

هر محموله بین‌المللی دو بار از گمرک عبور می‌کند. یک بار هنگام خروج از کشور مبدا و بار دیگر با ورود به کشور مقصد اتفاق می‌افتد. هنگامی‌که بسته‌ای از گمرک عبور می‌کند، الزامات، هزینه‌ها و مالیات بر اساس قوانین محلی جمع‌آوری می‌شود.

دولت‌ها ممکن است مالیات برخی از اقلام را با نرخ بالاتری در کشور مقصد اختصاص دهند. کسی باید این هزینه‌ها را برای تحویل بسته بپردازد. این فرآیند گاهی‌اوقات می‌تواند منجر به تاخیر در ارسال بسته‌ها شود، زیرا در گمرک منتظر می‌ماند تا کسی عوارض را پرداخت کند. بنابراین ابتدا باید مشخص کنید که شما به عنوان فرستنده قصد پرداخت مالیات را دارید یا گیرنده باید آن را پرداخت کند.

تفاوت در پیچیدگی مراحل ارسال در روش ملی و بین‌المللی

به‌طور کلی، روش‌های حمل‌ونقل کمتری در ارسال داخلی نسبت به بین‌المللی وجود دارد. در بیشتر موارد، این امکان وجود دارد که بسته را به‌سادگی روی یک کامیون بارگیری و آن را از یک مکان به مکان دیگر منتقل کنید. با این حال، هنگامی‌که یک بسته باید از طریق اقیانوس سفر کند، سایر اشکال حمل‌ونقل باید درگیر شوند. اما به طور کلی، معمولاً استفاده از هواپیما رایج‌تر است.

حمل‌ونقل بین‌المللی به کاغذبازی بیشتری نسبت به داخلی نیاز دارد. مقدار کاغذ مورد نیاز تا حدی به ماهیت محموله بستگی دارد. با این حال، چند نوع کاغذبازی که با آن مواجه خواهید شد، در ادامه ذکر شده‌اند.

اول یک فرم گمرکی است. دولت از این فرم برای جمع‌آوری اطلاعات در مورد بسته، مانند محتویات و ارزش آن استفاده می‌کند. علاوه بر این فرم، ممکن است لازم باشد یک فاکتور تجاری نیز اضافه کنید. این سند اطلاعاتی در مورد محموله، از جمله کد هماهنگ هر کالا را ارائه می‌دهد. همچنین اطلاعات تماس را برای فرستنده و گیرنده ارائه می‌دهد.

اگر ارزش محموله بیش از ۲۵۰۰ دلار باشد، اطلاعات صادرات الکترونیکی مورد نیاز است. در نهایت، هنگام حمل‌ونقل با توافق‌نامه تجارت آزاد، گواهی مبدأ مورد نیاز است. برخی کشورها بدون توجه به قرارداد تجارت آزاد به این سند نیاز دارند.

نتیجه‌گیری

حمل‌ونقل بین‌المللی بهترین گزینه برای گسترش تجارت الکترونیک شما در سراسر جهان است. با داشتن یک تیم کاری خوب، کسب‌وکار شما می‌تواند در سال‌های آینده به اوج غیرمنتظره‌ای برسد. بنابراین، اگر در این زمینه مبتدی هستید، بررسی و تفکر در مورد عوامل ذکر شده در بالا می‌تواند برای شما بسیار مفید باشد. همچنین هرگز فراموش نکنید که رویکردها و تکنیک‌های جدید را برای شکوفایی کسب‌وکار خود امتحان کنید.

بنابراین، اکنون زمان آن است که روی گسترش تجارت خود در سراسر جهان تمرکز کنید. همچنین سعی کنید محتوای خود را به هر گوشه جغرافیایی دنیا برسانید. مقاله فوق کلید مناسبی برای علایق تجاری شماست!

سوالات متداول

در ادامه قصد داریم به سوالات رایج درباره تفاوت ارسال ملی و بین المللی پاسخ دهیم.

منبع: parcll

مهسا اباذری

نوسته شده در تیر ۳۱, ۱۴۰۲

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

در این مطلب بخوانید:

Table of Contents

آخرین مطالب